Planer for 2017

Lige en kort melding herfra, vedrørende det kommende år, inden 2016 udrinder.

Klik, for at læse mere.


Som bekendt, har vi haft nogle tekniske udfordringer med forummet (skiftende skrifttyper, underlige formateringsfejl med billedstørrelser, Tapatalk ikke fungerende og login-statusser (online/away/busy) misvisende) efter der kom nye udgaver af både Joomla og Kunena, der desværre har vist sig, ikke helt at kunne tale ordentligt sammen, hvis man før har haft og brugt de tidligere udgaver (som i vores tilfælde).

Det stiller os reelt set med tre muligheder, for at komme udover disse problemer.

1. CSS'en bliver gennemgået af en udefra, fejl/uoverensstemmelser bliver udpeget og forhåbentlig udredt.

2. Kunena (forum-delen) nulstilles, med stor sandsynlighed for at det hele virker, og en (lille) risiko for, at tidligere indlæg ikke kan genskabes.

3. Vi skifter forum-platform til en anden løsning (phpBB eller andet), som giver lidt flere muligheder. Med garanti for at det hele virker, men med (stor) risiko for, at tidligere indlæg ikke kan genskabes.

Vi hælder mest til, at vi prøver at få en udefra til at se på koden. Hvis de førnævnte problemer kan løses den vej, kan vi bibeholde alt andet, som set i vores optik, egentlig fungerer ganske fint og som det bør. Hvis det så viser sig ikke at kunne løses den vej, må vi derfra overveje hvilken af de andre to muligheder, der giver mest mening for os.

Noget helt andet, så vil vi fra 2017 også forsøge at få "lidt mere gang" i hovedsiden. Måske poste relevante spilnyheder på forsiden, få sat lidt flere artikler i gang og få kigget lidt nærmere på de koncepter vi startede op på i 2014 og 2015 (spildatabasen, konsoldatabasen, events) om det er noget vi skal holde fast i at videreudvikle og finpudse på, eller om der er ting vi simpelthen skal skrotte. Det er nogle afvejninger vi kommer til at foretage internt, men vi er selvfølgelig med på en lytter, hvis nogle af jer har nogle inputs.

Konceptet omkring SSKT-undersiden vil også få en overhaling. Efter ønske fra Juggernaut og Sukkerbollen, har vi besluttet at sløjfe undersiden som den fremstår i dag. For at gøre det nemmere og mere overskueligt, vil SSKT-siden fremover kun bestå som en meget simpel og kort info-side, uden Joomla-opsætning. Alle opdateringer vedrørende verserende træf, vil blive foretaget i forummet i stedet, da det alligevel er der størstedelen af brugerne henter informationerne.

Slutteligt arbejder vi også på et koncept omkring et GentlemanGaming Podcast, men mere om det, på den anden side af nytåret.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.

Gentleman Chat
Hanky's profilbillede Hanky - 19:29

True that :b

FancyPants's profilbillede FancyPants - 19:26

Til gengæld er livet vist nemt nok, hvis det er mit største problem :D

Hanky's profilbillede Hanky - 19:23

Nah, det er ikke altid lige nemt :zzz:

FancyPants's profilbillede FancyPants - 19:22

Aw, den ville ikke godtage "mindre end" tegnet til at lave et hjerte. :blush:

Hanky's profilbillede Hanky - 19:21

Hej Fancy :D

FancyPants's profilbillede FancyPants - 19:20

Juhuu! 3

Konsolkongen's profilbillede Konsolkongen - 16:37

Yay! :D

Hanky's profilbillede Hanky - 13:00

Velkommen tilbage :D

Du skal være logget ind, for at kunne skrive

© 2019 GentlemanGaming.dk